Σχετικά με εμάς
Καλλιτεχνική πόζα ζευγαριού

Η Εταιρεία

από το 1988

01.

Η NaraCamicie στην Ελλάδα

H NARA CAMICIE ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1988, από τον δυναμικό επιχειρηματία Γιώργο Πατούρα, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της NARA CAMICIE HELLAS Α.Ε., που εδρεύει στο νεοκλασικό κτίριο της Λ. Αλίμου 62, στον Άλιμο.

Ο πυρήνας του brand βασίζεται στην ιδέα του εξειδικευμένου καταστήματος, καθώς και του πουκαμίσου ως σύμβολο της σύγχρονης εποχής – αγαπημένο ντύσιμο για κάθε ηλικία, σε όλες τις στιγμές της ημέρας! Αυτό, ακριβώς, προσέλκυσε – πρώτο στην ελληνική αγορά – τον διορατικό επιχειρηματία, ο οποίος δημιούργησε σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα σημαντικό δίκτυο καταστημάτων NARA CAMICIE, πραγματοποιώντας κάθε στόχο του.

Elegance is the only beauty
that never fades

Audrey Hepburn

Κατάστημα Naracamicie

Τις κομψές συλλογές του brand μπορείτε να εξερευνήσετε σε ένα από τα ιδιαίτερα καταστήματα της NARA CAMICIE σε: Κολωνάκι, Πειραιά, Γλυφάδα, Golden Hall και Outlet στον Πειραιά.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Arrow

02.

Με Ισχυρή Παρουσία

Καλλιτεχνική πόζα μοντέλου

03.

Franchising

Καινοτομία της Εταιρείας αποτελεί το franchising: μία αλυσίδα εξειδικευμένων καταστημάτων, 380 στον αριθμό πλέον, σε Ελλάδα, Ιταλία και Εξωτερικό, με σημεία αναφοράς τη χαρακτηριστική εικόνα, την ενιαία διακόσμηση, την ευθύνη διανομής των NaraCamicie προϊόντων και, πάντοτε, με στόχο το υψηλό γόητρο διεθνώς.

Με συνεπή εικόνα και κοινό τρόπο προβολής και επικοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο, οι εκπρόσωποι της NARA CAMICIE αποτελούν μία ενωμένη οικογένεια, πιστή σε όμοιες στρατηγικές και στόχους, που συνιστούν τη φιλοσοφία των εξειδικευμένων καταστημάτων, με επίκεντρο το «πουκάμισο» και τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Επιθυμείτε να γίνετε συνεργάτης μας; Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί.

  Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  Το καλάθι μου

  Close

  Αγαπημένα

  Close

  Categories